Vi söker säljare


”Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär?” Visst har du sett ett gäng rekryteringsannonser börja precis så? Visst låter det rätt klyschigt? Men vi vågar påstå att det faktiskt är så det kan bli hos oss. Vi tror att du redan har ett imponerande CV, men vi tror också att du är en person som vill fortsätta att växa. Och att du är en person som gärna vill bidra till gruppens utveckling genom att generöst tillföra dina kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du själv växer genom att vara nyfiken, modig och mottaglig för att tänka i nya banor.

Vi växer och vi behöver bli fler.

För att möta efterfrågan på våra tjänster och produkter behöver vi nu alltså ytterligare en kollega. Minst. Våra kunder är konsulter, elinstallatörer, projektledare och byggare som i olika faser i sina projekt behöver våra kunskaper kring strömfördelning, jordning och åskskydd. Vi är angelägna om att hålla en hög och jämn kvalitet på alla våra råd, rekommendationer, 3D-ritningar, riskanalyser, produkter och installationer. Vi vet också att våra kunder värdesätter snabba och korrekta svar, och leveranser just-in-time. De till och med kräver det. Vi har ett flexibelt och dynamiskt förhållningssätt, vilket möjliggörs tack vare etablerade och logiska rutiner. Det flexibiliteten gör också att vi är mottagliga för olika typer av personer som söker sig till oss. Tjänsten kan alltså komma att utformas efter dig. Så vem är du?

Vi ser framför oss att du har en bakgrund inom el. Men exakt vad du gjort kan variera. Hos oss har vi en hel del internutbildningar, så det du inte kan just nu kan du säkert lära dig. Vi förväntar oss att du är prestigelös, driven och en fena på att skapa och vårda relationer. Både internt och externt. Och det är viktigt. För i de medarbetarundersökningar vi genomför får vi väldigt höga värden på bland annat trivsel, engagemang och motivation. Och så ska det fortsätta vara. I ditt nya lag finns drygt 20 fantastiska medarbetare. Vill du veta mer om oss och hur det är att arbeta här kan du ta kontakt med vem du vill av oss och ställa frågor. Du vet var du hittar våra kontaktuppgifter. 

Berätta om vem du är, vad du har gjort hittills i din karriär och varför du söker dig till oss. Mejla så snart du kan till ansokan@mericon. Hoppas vi hörs!