Fototävling!


Fototävling! Juli är en av de månader det åskar som allra mest i Sverige. Och nu utlyser vi en tävling där du tävlar med din bästa bild eller film med blixt i motivet. Fast det är såklart inte din kamerablixt vi vill att du fotograferar, utan den där som mullrar på himlen …

Ett krav är att du har tagit bilden själv, dvs du får inte använda någon annans bild från t ex Internet; upphovsrättsliga lagar och regler gäller. Har du däremot en bild eller film sparad sedan tidigare år är det helt ok att tävla med den.

I augusti kommer juryn att utse en vinnare. Vinnaren får ett överspänningsskydd inklusive installation i sin villa (inom Sverige), värde cirka 6 000 kr. Ett överspänningsskydd skyddar elektronisk utrustning från de överspänningar som kan uppstå när åskan slår ner i eller i närheten av bostaden; det kan med andra ord bespara dig tråkiga och dyra utgifter, och förhindra bränder. Juryn består av fotograf Jeanette Dahlström, Tommy Ernerudh Länsförsäkringar, Mats Liljegren Svenska Elkedjan AB och Per N Lekemark Mericon Sverige AB. Ditt bidrag mejlar du till info@mericon.se senast 31:a juli 2021. I och med att du skickar in ditt tävlingsbidrag till oss medger du att vi och våra samarbetspartners får publicera det fritt i våra kommunikationskanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till och ha en härlig sommar!